Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВЛидерът на партия Има такъв народ Слави Трифонов отговаря

...
Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВЛидерът на партия Има такъв народ Слави Трифонов отговаря
Коментари Харесай

Слави на въпрос на зрител: Няма да се коалираме с ГЕРБ, ДПС и БСП. Казвал съм го много пъти, ако трябва ще си го татуирам

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: 7/8 ТВ

Лидерът на партия " ИТН "  Слави Трифонов дава отговор на въпроси на фенове онлайн. Прякото предаване по неговата телевизия " 7/8 " стартира преди минути.

В началото той разкри, че партията му не взе участие в дебатите, защото са " жалки и унизителни ".

Запитан дали ще удържи на думата си да не се коалира с ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и останалите, той цитира мъдрост на масаите: " Мъж, който не си държи на думата, коства колкото въздухът над главата му ".

" Ние няма да вършим коалиция нито с ГЕРБ, нито с Българска социалистическа партия, нито с Движение за права и свободи. Това са партии от статуквото. Те са отговорни за това състояние, до което сме се докарали. И няма основателна причина да има коалиция с тези партии. Това е толкоз обикновено, толкоз разумно и толкоз морално ", сподели той, оправдавайки решението с това, че те не са подкрепили резултатите от референдума му. " Казвам го повече от ясно за N-ти път. Мога и да са го татуирам, само че ще е жалко ", изясни Слави и продължи да дава отговор на заложените му въпроси.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР